Sterke vrijwilliger gezocht

Gevraagd
Meedoen

Zet jij de schouders eronder bij onze Voedselbank? Weet je om te gaan met een pompwagen? Is vroeg opstaan geen probleem? Dan ben jij degene die we zoeken!

In Buurt- en Kerkhuis De Paardenberg is een wekelijks uitdeelpunt van de Voedselbank Haaglanden. We zijn op dit moment het grootste uitgiftepunt van heel Den Haag. We zoeken iemand om te helpen bij het leeghalen van de vrachtwagen die de pakketten bij ons aanlevert. Als je kan is het ook fijn als je daarna meehelpt om de pakketten aan de klanten te overhandigen.

Wat ga je doen?

Wekelijks op donderdagochtend ben je er om 8:00 uur om de vrachtwagen te lossen. Het gaat om zo'n 190 voedselbankpakketten. Daarna help je mee met het klaarzetten van de pakketten zodat onze cliënten makkelijk hun pakket kunnen ophalen. Haal je alleen de vrachtwagen leeg? Dan ben je rond 9.00 uur klaar. Blijf je om de klanten te helpen? Dan ben je rond 13.00 uur klaar.

Of ben je beschikbaar als invaller?

Voel je ook in dat geval vrij om te reageren!

Wij vragen:

  • Ervaring met een pompwagen is een pré maar wij kunnen het jou ook leren.
  • Sociale en communicatieve vaardigheden

Wij bieden:

- Leuk team van enthousiaste vrijwilligers, die samen met jou zorgen dat cliënten wekelijks hun voedselbankpakket kunnen ophalen

- Aandacht voor elkaar

- Een jaarlijks uitje

- Kerstpresentje

Aantal uren: 1-5 uur per week

Tijdstip: Donderdag van 8.00-9.00 of 8.00-13.00 uur

Leeftijdsgrens: Minimaal 18 jaar

Wie

Jongeren
Volwassenen

Contact

Neem contact op met Joke:

Joke Bijsterveld
Contactpersoon
-4