Organisaties in Transvaal

Ontdek onze 3 organisaties en initiatieven

Buurtinitiatief

Verhaal van Transvaal

Wat willen mensen aan de wijk verbeteren? Wat is mooi, wat kan worden verbeterd? Bewoners van Transvaal hebben samen met de gemeente Den Haag en professionals in de wijk het "Verhaal van Transvaal" gemaakt waarmee de Wijkagenda Transvaal 2021-2025 is opgesteld. In deze agenda staan de belangrijkste verbeterpunten en kansen tot 2025 voor een mooier en socialer Transvaal.

Deze agenda is gemaakt door jou: bewoner, ondernemer of professional van een maatschappelijke instellingen uit de wijk. Bewoners kozen als belangrijkste thema’s:

  1. prettig wonen,
  2. verbinden
  3. en schone leefomgeving,

Bij de uitvoer van de agenda heeft iedereen in de wijk een actieve rol: bewoners, ondernemers, gemeente en wijkpartners. Je vindt de hele Wijkagenda Transvaal op dit buurtplatform onder publicaties.

Samen maken wij het Verhaal van Transvaal!

Aanmelden

Team Transvaal - centrum@denhaag.nl
Buurtinitiatief

Haagse Beppies actieve bewoners groep

Wij zijn een bewoners groep

door bewoners voor bewoners

actief in de wijk Transvaal

Aanmelden

Haagse Beppies - haagsebeppies@gmail.com
Buurtinitiatief

De Parels van Transvaal

De Parels van Transvaal zet zich in voor een schonere, veiligere en gezelligere buurt.

De Parels van Transvaal bestaat uit betrokken en gemotiveerde bewoners die zich actief inzetten voor het verbeteren van de buurt, met als doel Transvaal-Zuid weer te laten schitteren. Wij willen dit bereiken door ons te richten op de volgende thema's: Leefbaarheid, Veiligheid, Gezelligheid en Ouderen.

Enerzijds willen wij structurele en langdurige verbeteringen in de wijk realiseren door samen te werken met partners als Gemeente Den Haag en andere bewonersinitiatieven in Den Haag Centrum. Anderzijds willen wij de bewoners van Transvaal-Zuid met elkaar in verbinding brengen door evenementen te organiseren voor jong en oud!

Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen! Heb jij een leuk idee, of wil jij, net als wij, de handen uit de mouwen steken? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn een initiatief door de bewoners, voor de bewoners, want samen staan we sterk!

Aanmelden

De Parels van Transvaal - deparelsvantransvaal@gmail.com
Zoom